2012.09.05.
16:05

Írta: Optimall

Német mérnöki precizitás, 130 év tapasztalat, időtlen elegancia

RS logó_-2-1.jpg

Rodenstock – „A kevesebb néha több.”

A Rodenstock bemutatja a legújabb trendeket a nõi és férfi szemüvegkeret divatban. A „több – kevesebb” elvnek megfelelõen a finom részletek és a kivételes minõségű alapanyagok adják az új, gazdag kollekció fõ vonalát. Kivételes formavilág és szakértelem a szemüveg készítés terén, optimális látásélmény és kiváló kényelem.

Christoph Lier, Development Rodenstock_IMG_0616_01_Basis_HighRes-pici-2.jpg

Exkluzív alapanyagok

A Rodenstock mindig nagy hangsúlyt fektetett a minõségre, a kényelemre és a tökéletes megjelenésre, ezért szemüvegkereteit olyan kiváló anyagokból készíti, mint a titánium, a Trogamid®, a legkiválóbb olasz acetát, és a mindig modern rozsdamentes acél. Összességében a Rodenstock új kollekciója a legapróbb részletekig a nagy múltú német cég magas fokú szakértelmét bizonyítja.

IMG_2679_HighRes-pici-3.jpg


Ívelt formák

Az ’50-es, ’60-as évek hangulatát idézõ formák és díszítõelemek még mindig nagyon divatosak. A nõi darabok közül az ’50-es éveket idézõ cicaszem típusúak hódítanak idén, a férfi modellek a sportosan elegáns stílust képviselik a 2012-es kollekcióban. A többrétegű acetát szemüvegkeretek a tompa föld színeket kombinálják a természetes színekkel.

IMG_3067_HighRes-pici-4.jpg

Finom és visszafogott stílusú szemüvegszárak

A kibõvített kollekció egyik fõ jellemzõje a finom hangsúly a részleteken. A szemüvegszárak díszítése ebben az évben diszkrét és visszafogott. A harmonikus színek, a gazdag díszítések, és a fényes és matt felületek különleges kontrasztja teszi az új modelleket izgalmassá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://latasmode.blog.hu/api/trackback/id/tr134756746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása